SUMATRA - QUEEN KETIARA

Charakteristika: exotické ovoce - kakao - maple sirup

Použití: espresso, Moka konvička

Acidita: nižší střední

hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Zvolte variantu
450 Kč / ks 269 Kč / ks od 269 Kč / ks
Kategorie: VÝBĚROVÁ KÁVA
Kvalita a čerstvost
Kvalita a čerstvost
Pražíme pro vás každý týden, aby vaše káva byla vždy čerstvá, připravená nabídnout nejlepší chuťový zážitek.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednání zboží o celkové hodnotě vyšší než 1200 Kč je doprava na nás.
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
S výběrem našich produktů vám velmi rádi pomůžeme. Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem.

Překvápko tohohle roku? Jednoznačně,nejspíš hitovka letošního roku, která na tebe dýchne svojí svěžestí a sílou.

Ano, a aby toho nebylo málo - o tuto farmu se starají pouze ženy. Od pěstitelek a třídění až po sales managment. Projekt, který se za poslední roky začal budit ovace. A ne tak pro nic za nic.

Zkrátka

Povedený zrno z Indonésie, který nás opět ujistilo, jak moc se zlepšili s kvalitou pěstování v této části světa. Ketiara chytá vynikající chuťový balanc a sladkost po exotickým ovoci a javorovým situpu. V začátku je velmi silná, uprostřed ovoce a na konci lehký ferment a bylinky v dochuti.

Giling basah neboli polopraná, je v této oblasti Ketiara preferovanou metodou pro zpracování surové kávy po sklizni. Ručně se sklidí pouze zralé červené třešně a oloupají do poslední třešně od vnější části dužiny. Dále jsou oloupané třešně vloženy do velkých betonových nádrží a ponořeny do čisté mělké vody. Zde se zrno fermentuje 24 hodin při několika výměnách vody. Po dokončení fermentace ještě káva proběhne dvěmi fázemi sušení sluncem na požadovanou vlhkost a poslední loupaní. Téměř hotovo.

Napytlovat a může cestovat k nám do AJVENCOFFEE

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola